När medarbetare gått in i väggen - Så gör du som chef

Allt du behöver veta för att bemöta & hjälpa anställda med utmattningssyndrom.

  Registrera dig till kursen

När medarbetare gått in i väggen - så gör du som chef

Att leda stressade medarbetare utan att själv gå sönder är ofta en utmaning. Det här är en webbaserad handledning för dig som möter anställda som gått in i väggen. Alltså när utmattning är ett faktum. Det är inte en förebyggande kurs. Utan riktar sig till dig som vill ha stöd i hur du bemöter en anställd med stressrelaterad psykisk ohälsa och som vill lära dig vad du som chef/ledare kan göra och vad du bör undvika att göra. Du kommer även få en bättre förståelse för vad det innebär att ha utmattningssyndrom och vad stress gör med oss människor.

Nu kan du sluta slå knut på dig själv; googla, leta, undersöka och försöka fixa din medarbetare! Här hittar du all information du behöver för att bemöta och hjälpa din stress-sjuka medarbetare utan att själv gå sönder. Du spar tid, möda och ökar oddsen för att din medarbetare ska komma tillbaka till arbetet så snabbt som möjligt. På ett hållbart sätt. Och du kommer att må bra själv under processen.

Sagt om handledningen

"Genomtänkt och gedigen! TACK för att jag fick chansen att gå din utbildning! Vilken otroligt fin och BRA utbildning. Jag som har en konsult som kommer tillbaka imorgon efter 14 månaders sjukskrivning... vilken gåva att få ha gått den här kursen!" - Helena Sangwill, Accountor

Kursstruktur

Handledningen är uppdelad i moduler som alla har en inledning, en eller flera huvudfilmer och extra material, samt förslag på vad du som chef kan göra. Under ”vad du som chef kan göra” hittar du förslag på åtgärder och även pdf-er, checklistor och material som stöder dig, som du kan spara för framtiden. Du kan titta på modulerna i vilken ordning du vill, men du tjänar på att följa strukturen i kursen. Du kommer därför att få tillgång till allt material på en gång.

Här är några av fördelarna med handledningen:

  • När du vill - gör det i din takt. Handledningen är helt självstyrd. Du bestämmer när du börjar och avslutar.
  • Vart du vill - där du är. Allt fungerar både på datorn, i mobilen eller plattan. Du väljer vart du vill vara när du tar del av de olika momenten i handledningen.
  • Allt på en och samma plats - Online.
  • Stöd för dig som chef/ledare
  • Checklistor, PDFer, Intervjuer, videos och textmaterial - allt enkelt och tillgängligt. 2 timmars filmmaterial + bonsusmaterial
  • Handledare med egen erfarenhet av utmattningssyndrom.


Handledare


Malin Johansson
Malin Johansson

Malin hjälper dig och din personal hitta balans och välbefinnande i livet - Så att ni kan nyttja er fulla potential.
Malins specialitet är stress, återhämtning från utmattningssyndrom, personlig utveckling och HSP/högkänslighet.

Lyssna - Lära - Leva
"Min målsättning är att inspirera och hjälpa människor till att lyssna på sig själva, lära känna sig själva och leva livet efter sina egna förutsättningar. Då kan vi kan hantera oss själv och det vi möter.
Jag tror att det skapar inre frid som ger yttre fred, kreativitet, välmående, glädje och utveckling.
Balans & välbefinnande för kropp och själ. Det är möjligt att förändra och att förändras." säger Malin.

Kompetens & Erfarenhet

Malin har erfarenheter från pr/mediabranschen i Österrike, Tyskland och Sverige som hon tagit med mig i sitt arbete som cert. coach/ konsult/ arbetskonsulent/terapeut/ Qi Gong och meditationsinstruktör/ föreläsare och kursledare.

Hon har egen erfarenhet av utmattningssyndrom och vet vad det vill säga att springa rakt in i väggen, ta sig igenom utbrändhet och komma ut på andra sidan. "Det är en resa i personlig utveckling som var tuff men som gjort mig både klokare och starkare." säger Malin. Mellan 2012 - 2018 har hon arbetat med rehabilitering och arbetsförberedande insatser som underkonsult till Arbetsförmedlingen vilket gör att hon både haft kontakt med arbetsgivare och drabbade. Detta har gett en god insikt i båda sidors problematik.

Malin har även erfarenhet av att hjälpa klienter med utmattningssyndrom som kommit till Glada Sköldpaddan privat.

Malin är ICF cert. Coach. Utbildad vid Hälsoakademin Europa. Hon är även utbildad stress-coach, självkänsla-coach och Mindfulness meditations-coach.

Hon är diplomerad Qi Gong-instruktör vid Biyunakademin. En utbildning som är godkänd av Education Department of the Chinese Academic Society of Medical Qi Gong. Sedan 2005 undervisar hon medicinsk Qi Gong för både barn, ungdomar och vuxna.

Malin är även FaR-ledare (Fysisk aktivitet på Recept, ett initiativ av Landstinget) och

utbildad i Reiki och Life Alignment healing.

Malin har en österrikisk magisterexamen i pedagogik kombinerad med media och kommunikations-vetenskap och har tidigare framför allt arbetat inom mediabranschen i Österrike, Tyskland och Sverige. 2009 startade Malin Glada Sköldpaddan.


KursinnehållVanliga frågor


När börjar och slutar den här kursen?
Handledningen börjar nu och avslutas när du känner dig färdig eller senast när ditt abonnemang går ut, vanligtvis efter 1 år. Det är en helt självstyrd kurs - du bestämmer när du börjar och avslutar och i vilken takt du vill ta del av handledningen.
Hur länge har jag tillgång till handledningen?
Hur länge du har tillgång till handledningen beror på ditt abonnemang/köp. Vanligtvis har du full tillgång under 1 år.
Vad händer om jag inte är nöjd med kursen?
Jag vill inte att du ska vara missnöjd! Om du inte är nöjd med ditt köp har du möjlighet till återköp om du hör av dig till Glada Sköldpaddan inom 14 dagar. Full ångerrätt inom 3 dagar - du måste då höra av dig per mail. Del-återbetalning: om du hör av dig inom 14 dagar till Glada Sköldpaddan har ger vi dig möjlighet att få tillbaka 50% av priset. Du måste höra av dig på mail.

Kom igång nu!